YOGA

« Vanuit de gedachte dat deze mooie natuur, dit dorp en dit specifieke chalet de ultieme locatie vormen voor herbronning en welzijn beleven… »

  3 dagen   4 tot 6 personen   € 339

Beschrijving

Grote behoefte om dit project dat al zo lang broedt tot leven te laten komen.

Al wandelend over de bergpaden van Villard-Reculas voelde ik de behoefte en voelde het bijna als een verplichting om dit geluk te delen.

Anderen de kans te geven de ongelofelijke krachten en energie te voelen van de bergen, dit uitgelezen verscholen plekje op 16oo meter waar ogenschijnlijk meerdere valleien samenkomen.

Hier kunnen we ons verankeren aan de aarde onder onze voeten en ons even vloeibaar en héél licht te voelen. De energie is er en komt tot je.

Vanuit de gedachte dat deze mooie natuur, dit dorp en dit specifieke chalet’Il fera beau demain’ de ultieme locatie vormen voor herbronning en welzijn beleven...

Ik stel u graag een kort verblijf van 3 dagen voor, waarin ik u begeleid in yogasessies in groep, meditatiemomenten en massage ayurvédique. Naar uw eigen behoefte kunnen we dat aanvullen met individuele begeleiding, yoga oefeningen op maat.

Deze themadagen stellen u in de gelegenheid ècht tot rust te komen, terug bij jezelf te komen.

Luisteren naar jezelf, je eigen wensen en behoeftes, wandelen, de aarde die ons draagt en waarop we leven terugvinden, zich laven, zich laten begeleiden als men daar behoefte aan heeft of genieten van zwembad en het prachtige uitzicht vanuit de jacuzzi.

Donner de la douceur et de l’attention. Zichzelf verwennen met zachtheid en aandacht.

We bieden u twee mogelijkheden

  • De groep bestaat uit maximaal 6 personen om iedere deelnemer maximaal te kunnen begeleiden.
  • U wilt een herbronning beleven onder vrienden/bekenden. In dat geval stelt u zelf uw groep van 4 tot 6 personen samen in een periode die u schikt.

U verblijft in een 4-sterren chalet met wellness.

Het chalet beschikt over ruime appartementen met een uitzonderlijk mooi uitzicht, zeer comfortabel met een wellness afdeling: binnenzwembad, sauna en jacuzzi buiten op een van de zonneterrassen op het zuiden.

Prijs voor dit arrangement

2 persoonskamer 3 nachten. Prijs per persoon voor een groep van 4 tot 6 personen.
  • 2-persoonskamer: € 200 verblijf + € 300 yoga stage : € 500
  • Mogelijkheid individuele kamer met een supplement van € 150
In deze prijs zijn de maaltijden niet inbegrepen. U verblijft in een appartement met een volledig uitgeruste keuken zodat u zelf uw maaltijden kunt verzorgen. Half-pension of volledig pension op aanvraag.

Vanessa Prévost

Vanessa Prévost woont al 10 jaar in de Oisans waar ze Yoga lessen geeft in groep en individueel aan zeer verschillende groepen deelnemers. Door het jaar heen organiseert ze ook Yoga-stages rondom een bepaald thema.

Haar Yoga praktijk is voornamelijk gebaseerd op de Viniyoga volgens de traditie van T.KRISHNAMARCHARYA et TKV.DESIKACHAR Maar haar lespraktijk wordt mede gevoed vanuit artistieke vormgeveing, dans en lichaamswerk. Body Mind Centering, lichaamstherapie en natuurlijke geneeswijzen vormen haar bron van inspiratie.